• en
  • mk
  • sq
  • en
  • mk
  • sq

Воведни игровни активности

Во текот на февруари 2019. година, наставниците Радица Ацевска и Мирсада Идризи заедно со ученици од прво и второ одделение реализираа воннаставни воведни активности преку кои ги запознаа учениците со Нансен моделот. Активностите...

Зимска облека

Во текот февруари 2019., наставниците Александра Ќирова и Мимоза Беџети заедно со учениците од трето одделение спроведоа активности во рамки на месечната тема "Зимска облека" од Еко Секцијата на Годишната програма за интеркултурни...

Зимска облека

Во текот февруари 2019., наставниците Мелек Јонузи и Јасмина Костова заедно со учениците од трето одделение спроведоа активности во рамки на месечната тема "Зимска облека" од Еко Секцијата на Годишната програма за интеркултурни...

Зимски радости

Во текот на февруари 2019. година, наставниците Флорина Скендери и Весна Данајлоска заедно со ученици од второ и трето одделение реализираа активности во рамки на месечната тема “Зимски радости” од Уметничката секција на Годишната...

Нашето уметничко катче

На 5. октомври 2018 година, наставничките Марина Симовска и Елида Алити реализираа интеркултурни активности планирани според месечната тема „Нашето уметничко катче“. Цели на активностите беа: поттикнување на соработнички односи во...

Воведни интеркултурни активности и игри

Во текот на месец септември 2018 година тандемот составен од наставничките Сузана Вејсели и Гордана Томеска ги реализираа воведните воннаставни активности според Нансен моделот за интеркултурно образование со учениците вклучени во...

Пролетни активности

30 мај 2018 година - во текот на месец мај наставничките Гордана Томеска и Сузана Вејсели ги реализираа интеркултурните активности како дел од Еко-секцијата која се реализира со учениците. Дневните теми на активностите беа: виножито,...

Славиме среќни моменти заедно

2 мај, 2018 година- Еден одличен начин да се овозможи позитивна социо- емоционална клима во училницата е да се организираат заеднички прослави со учениците. Се разбира, најомилените прослави се родендените на учениците кои се...